Баба ти кога ќе ја однесеш во кинески ресторан

2245
0 0

Сателитска снимка од Канада, 24 чaса по легализирањето на марихуаната…

3860
1 2

Што мислите, дали со добра полир паста ќе се извадат гребаниците?

2168
1 0

Предпоследната рата за кредит

2226
2 0

Супер Радио Охрид контра уредникот на Телма. Победа.

виа  

3062
0 0

Ако си уморен и си имал тежок ден, погледни ја типкава…

3361
4 0

Како да бидете слатки “Step one”

1382
4 0

Замисли си да мора да живееш со ваков цимер

1111
2 0

Успех е да направиш толку грешки

 

2777
2 1

Сенката не е секогаш најверниот пријател на човекот

6007
2 1
[[ ad after 10 ]]

Споменикот кој ќе го замени „Воинот на коњ“

И што е најбитно, не задира во туѓ идентитет…

виа @dimanovski

2051
5 0

Жена си го чека мажот да се врати од кафана

4491
3 0

Велосипедска патека за искусни

547
0 1

Грабеж во автобус

233
Влегува маскиран маж во автобус и вика на патниците: -Давајте пари и сите на под!!! -Ама дечко бре, овој е автобус, а не е банка. -Е маму да му ебу, па од куде да знам ја, од надвор на автобус...
[ прочитај повеќе ]
1 0

На сред муабет кога ќе упалиш CAPS LOCK

1140
0 0