Време е да си ги промените летните гуми со зимски

809
0 1

СКОПСКИТЕ ГЛУМИЦИ

4090
Па добро на ваше огрномно задоволство и барање им дојде редот и на девојките... Тамтараммм мажи радувајте се не сте само вие глумци... Еее какви има.. змии братче змии... Прочитав еден интересен податок дека владата на РМ планира да создаде...
[ прочитај повеќе ]
3 0

Бабава малку се побркала, наместо внучето го земала кучето

561
0 0

7 улоги на скопски фраер

4804
Кога ќе размислам подобро , Скопје има страшно голем потенцијал за снимање филмови, толку многу глумци не сум видела на едно место... А улогите се страшно смешни: 1. Улога на зјапач во диско - Држи пијачка во рака, има едно...
[ прочитај повеќе ]
10 0

Град Скопје со решение за хаосот со паркирањето!!!

940
5 0

МОМЦИ, еве скромен совет како да ни пријдете…

1839
Сето ова што ни се дешава денеска е од премногу гледање цртани филмови. Принцези и принцови на бели коњи. Замислени ликови во нашето главче што треба да се појават. Ама просто ги нема. Па ќе испиме по некоја пијачка и...
[ прочитај повеќе ]
3 1

ШОКАНТНО: Куче зева во зграда

“Шо е бе љуге, шо ви е”

@mindinmotionmkd

911
2 2

ПАПУЧАРИ – ги имало, ги има и ќе ги има…

376
Во речник под поимот ПАПУЧАР стои следново: „Папучар“ м 1. мајстор који прави папучи, 2. ирон. муж кој је покорен на жената, кој е под женската папуча. Да да, папучарството е како болест... Има прва фаза, и втора и  на...
[ прочитај повеќе ]
1 1

Драчевчанка во автобус 41

Зошто да губи време дома, кога може кромидот во автобус да си го исецка 🙂

356
2 0

Порано беше фино…

439
Стварно беше многу фино, знаевме и рака да пуштиме на сред филм во кино, Порано да облечат танга им беше срам, денес имаат Инстаграм. Некогаш имавме и по 100че во џеб, па пак сме здрави и живи, за станче и...
[ прочитај повеќе ]
3 0
[[ ad after 10 ]]

Кога ќе се качиш од магаре на коњ

512
2 0

Предлог идеја за вработените во ЈП “Македонијапат” кога им е досадно на работа

1950
1 3

Ваков премиер е потребен на македонскиот народ

3638
14 2

Глумам дечко за “Денот на вљубените”

1020
1 0

Трагичен св. Валентин во Кавадарци

12024
13 4