БУЧКУРУШ

Бучкуруш

Што би сменил ти во ноќниот живот на Скопје?

Пријателе, кој колку имал, кој како се снашол, прошетал малку подалеку од Врање и од Благоевград и сме имале шанска да видиме нешто поразлично....

КАДЕ СТЕ ГЕНЕРАЦИЈО?

Каде сте генерацијо, каде сте пријатели? Шетам, ве барам низ град, по дискотеки, барови, збутани андерграунд места, ве нема...Ве гледам само на Facebook, во...

Македонски клетви, стари и модерни

99 дена на диета да си, 99 кила да качиш! Аир да не видиш. Ај да би волците го изеле, на некоја раскрсница. ...

Еве што пребарува просечен Македонец на Google

Search History:Сарма од лозов лист, рецепти.. Неработни денови 2017-та...Бугарски пасош, потребни документи, процедура.. Мелита голи цицки, голи слики..Како да се ослабне...

10 типа на луѓе што ќе ги сретнете за Валентајн

Личност со огромни очекувањаОвие личности без разлика на тоа колку се заљубени во своите сакани, ако добијат за Валентајн нешто помало од "летечки...

СКОПСКИТЕ ГЛУМИЦИ

Па добро на ваше огрномно задоволство и барање им дојде редот и на девојките... Тамтараммм мажи радувајте се не сте само вие глумци... Еее...

ЛАСТОВИЦИТЕ НА ПРОЛЕТ ПАК КЕ СЕ ВРАТАТ, МОИТЕ ДРУГАРИ НЕ!

Старо-новата тема. Сеуште се намалува бројот на оние кои решија среќата да си ја бараат во нивната татковина.Сите на многу различни места, а сите...

7 улоги на скопски фраер

Кога ќе размислам подобро , Скопје има страшно голем потенцијал снимање филмови, толку многу глумци не сум видела на едно место...А улогите се страшно...