SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Кога познатите филмови би се снимале во Источна Европа (21 фотографија)

Овој забавен интернет проект во кој целта беше да се постават познати филмски ликови во различни алтернативни околности во Источна Европа . Според нас овде можете да видите дури и подобро филмско поставување отколку оригиналот од филмови како што се Deadpool, Game of Thrones, Home Alone, Matrix и така натаму.

1. Deadpool
2. Matrica
3. Pirates of the Baltic
4. Herold Petrov

5. Game of Slavs

6. Batman – the Slav knight

7. Slav Park

8. Slaved away

9. Tomo & Djeri

10. Slav Note

11. Slav Home Alone

12. Forest Trump

13. I am Slav

14. Mad Marx

15. Game of Slavs

16. The little Olga

17. Slav Time

18. Slav Squad

19. Slav Wars

20. Slav Fiction

21. Slav Club

0
0 0

Слични: