SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Најбизарни трендови за убавина во 2017-та

1. Чудни креации на нокти.
Многу од овие креатори се често наградувани, а во овој случај за овој дизајн девојката била повикана да гостува кај Елен.

2. Користење на храна како шминка


Не се знае ова на кого прво му текна, но на храната местото и е во кујната.

3. За разлика од минатото каде што луѓето ги прикривале своите пеги, дојде време каде што многу жени
идат и до тој степен да тетовираат некои креации на пеги на своето лице.

4. Екстензии за коса.. за НОС.
Ова дефинитивно е во топ 3 во бизарни трендови.

5. Чудно исцртани веѓи.
Изгледа им здосадило на луѓево од обична културна појава и изглед, па се решиле да измислат нешто сосем спротивно на тоа.

6. “Unicorn” боја на коса.

7. Усни со изглед на лижавче

8. “Glitter roots”

1309
1 0

Слични: