SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Уникатни слики нацртани на делови од телото

Уметникот нацртал имагинативни слики врз нејзините постоечки фотографии. Треба да се има добра креативност и малку “еротичен” ум за да се замисли идејата. Во продолжение следуваат подобрите креации кои ги избравме:

 1. Креативно нели?
  2. Трепки како моп. Што мислите за тоа?
  3. Јазик во облик на срце.
  4. Облак.
  5. Кој би рекол дека увото може да изгледа како да спиеме во положба на фетус.
  6. Следен пат кога ќе си ги погледнете усните ќе помислите на оваа слика.
  7. Трепки – стоногалка.
  8. Интересно изгледа..
  9. Дупли ефект.
  10. Делфин во вашето око.
  11. Облачно со грмотевици.
  12. Панда – нос.
  13. Француски бакнеж.
  14. Грива.
  15. Добро би изгледало ова како тетоважа.
  16. Диносаурус.
  17. Упс.
  18. Креативно зарем не?
55
0 0

Слични: