Кога ќе ја прашаш нешто таа на шалтер додека е на пауза:

5633
6 0

Копал биткоини

3949
2 1

Она кога имаш пола пари за билет

2211
1 0

Eве како ќе влеземе во ЕУ и НАТО

@Goran_Man

1742
4 0

Кире Лазаров нема да игра до крај на ЕП

980
2 2

Вмро и Сдсм ако беа мачки

3397
8 1

Стомак кога ќе те стегне, а имаш уште 10 минути одење до дома

2632
3 0

Кога професорот ќе ти постави прашање од лекција за која си мислел дека нема да биде за испрашување.

извор: @Covek1

5266
13 3

Пријател: “После празниците нели си на диета?”

439
3 0

Како поминуваш за празнициве?

– Добро бе.. се извидов со роднини пријатели..

1415
1 0
[[ ad after 10 ]]

Како изреагира директорот на Дрисла кога слушна за казната од 8500 евра

извор @Goran_Man

2139
1 0

Влашки алат за паста за заби

извор: @STRSHLEN

41
6 0

Кога ќе ти речат ‘Ќе биде подобро 2018’

ЈАС:

1415
0 0

Имате мали гради? Еве како да ги зголемите со вашиот шал

1624
0 0

Немој да јадеш касно е…

2950
0 0