Доколку познатите американски филмови беа синхронизирани на македонски

2770
7 2

Ова е идниот Роки Балбоа

1174
2 1

Певаљката ја мачкаат со ракија за да не ја касаат комарци

2194
5 0

На времето Груевски кога идеше пешки на работа

9095
10 9

Интелигентен паркинг сензор

1060
0 0

Господинот Заев ги изнесува на прав пат и европските лидери, БРАВО!

3422
0 0

Она кога си на одмор ама ти фали работа.

Професионална деформација

извор @CactusFather

5676
1 1

Тапанарот од бендот кога ти е болен па мора да најдеш замена

2111
3 1

Фамилијарен организиран криминал за крадење телевизор од болница

1206
3 0

Господе, дај ми знак дали некогаш ќе си најдам дечко каков што посакувам…

61
1 0
[[ ad after 10 ]]

Втора партија кога ќе и ветиш на девојка ти

2337
3 4

Тренинг техника “Нејмар”

972
1 1

Бабава малку се побркала, наместо внучето го земала кучето

561
0 0

Мајстор за глетовање автомобили

По глетовањето го поминуваш со две раце поликолор и како нов ќе биде автомобилот

549
2 1

Оскар за причање српски:

12498
20 106