When you see it…

514
1 0

Подвижни шалтери, некогаш на времето…

682
2 0

Утре на насловната на Курир ќе прочитате…

885
0 0

Кога ќе ти тргне муабетот на телефон со симпатијата

825
1 0

Од романтичен гест – Ова!

1363
1 0

Коа ти се свиѓа премногу, ама не знаeш како поинаку да и кажеш

1686
4 0

Шокирана е, бидејќи тестот и покажал дека е трудна?

1749
0 0

Слушањето метал музика е добро за здравјето

1154
1 1

Дефинитивно ова е најискористената и најскапата закачалка за алишта

3373
2 0

На кинеска група туристи им е претставен перформансот: “Ручек који хода”

виа  

2231
0 1
[[ ad after 10 ]]

Она кога имаш 35 години, не си вработен и живееш со твоите родители

2893
3 0

Воз во светот VS воз во Македонија

1509
0 0

Се поклонува дрон

(ФАЛАТ САМО НЕКОЛКУ СИТНИЦИ ОД ДРОНОТ)

2536
2 0

Бил Гејтс, еден ден пред да го открие револуционерниот Windows 95

1817
0 1

Она кога се јадеш од внатре

1493
2 0