Кога се бањаш и одеднаш ти звони телефонот и одговара жена ти

9
1 0

Најголемата неостварена желба на секоја жена

1691
1 0

Колеги од ФЕИТ слават роденден

2052
2 0

Тазе мажена решила сарми да прави

4217
0 0

Продавам автомобил + гратис 4 кубика дрво

1092
1 0

Она кога со хамбургерот ќе порачаш салата, наместо компир за прилог…

1040
1 0

Она кога си ѓубре, но сепак подобар од сите други

1856
1 0

Најдобриот лек за стрес

2162
2 0

Машка торта

1563
3 0

Докторот му рекол да ја прерипува вечерата

1481
0 0
[[ ad after 10 ]]

Ако си уморен и си имал тежок ден, погледни ја типкава…

3631
5 0

Жена си го чека мажот да се врати од кафана

4558
3 0

Велосипедска патека за искусни

566
0 1

На сред муабет кога ќе упалиш CAPS LOCK

1155
0 0

Вака изгледа и мојата куќа,кога се враќам од кафана

723
1 0