Кире Лазаров нема да игра до крај на ЕП

947
2 0

Вмро и Сдсм ако беа мачки

3246
7 1

Стомак кога ќе те стегне, а имаш уште 10 минути одење до дома

2632
3 0

Кога професорот ќе ти постави прашање од лекција за која си мислел дека нема да биде за испрашување.

извор: @Covek1

5266
13 3

Пријател: “После празниците нели си на диета?”

439
2 0

Како поминуваш за празнициве?

– Добро бе.. се извидов со роднини пријатели..

1415
1 0

Како изреагира директорот на Дрисла кога слушна за казната од 8500 евра

извор @Goran_Man

2139
1 0

Влашки алат за паста за заби

извор: @STRSHLEN

41
6 0

Кога ќе ти речат ‘Ќе биде подобро 2018’

ЈАС:

1415
0 0

Имате мали гради? Еве како да ги зголемите со вашиот шал

1624
0 0
[[ ad after 10 ]]

Немој да јадеш касно е…

2950
0 0

Со сила кога ќе те напнат да се сликаш

2909
2 0

во меѓувреме на автопатот Кичево-Охрид

4658
10 3

“Постои индиција дека радиоактивен отпад се горел во Дрисла”

Македонче:

извор: @ViktoryNik

1596
4 0

ЈП „Македонија Пат“ кога нема ваљак знае да се снајде

2205
4 0