SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Водителка на временска прогноза се лизна како во цртан филм

Каква иронија 😀 Пред да падне објаснува за претпазливост од лизгање на снег и мраз

7192
9 4

Слични: