Она Кога двајца гинеколози го утврдуваат полот на бебенцето

@tainstvenodete

3055
1 0

Во овие кризни времиња, McDonald’s во Бугарија со поддршка за Македонскиот хип-хоп!

извор @DJGoce

4119
1 0

Некој да му покажеше на инженерот каде се држи леткум?!

2379
1 0

Ова не е Чаир, Кисела Вода е…

4589
3 0

Здравјето започнува од устата. За устата и забите да бидат здрави, потребна е секојдневна правилна хигиена

1411
1 0

Рекреативна пауза за ѓубреџиите од комуналец

Ручек и рекреативна пауза 11:15 до 12.45 часот 😀

645
3 1

Новите генерации …

4429
6 1

Закон си е закон и секој треба да го почитува

2687
3 0

Скопјанка сликана во Градскиот Парк пробувајќи да се заштити од загадениот воздух

4348
1 0

Ако државите на балканот беа претставени како девојки, погодете која ке беше Македонија

3792
3 0
[[ ad after 10 ]]

Да му олесниме на кумот… Предлог на модерни имиња

13609
18 4

Живее во иднината

2310
1 0

Не го фрлајте бидермаерот, лоша среќа е тоа

11326
6 3

Девојчево порасна многу брзо и успеа во животот

Таа сега е познат модел 🙂

5371
1 1

Она Кога девојка прави селфи

@JovanGjorgiev

2303
4 0