SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Да му олесниме на кумот… Предлог на модерни имиња

Скајпољуб
Јутубомир
Фејсијана
Инстаграмирка
Твитомир
Селфијанка
Блогољуб
Гуглољуб
Инбоксенија
Виберандар
Вацапетар
Тагомир
Постољуб
Блокана
Снапче…

надополнете во коментар ако ви текне некое модерно име 😉

13609
19 5

Слични: