Те мислам…ама не ти кажувам

извор: @ZeznataSkorpija

0
2 0

После 40 години кога ќе слушнеш песна од твојата младост

1055
0 0

Љубовта нема граници

862
3 0

Петочно расположение

779
1 0

Ова е искрена љубов

2099
0 0

Се’ додека има барем едно срце полно со љубов… …Надежта никогаш нема да умре…

извор: @majaspasovska1

73
1 0

Расположение на денот

87
4 0

Понеделничко расположение

710
1 1

Расположение на денот

35
0 0

Едноставно без зборови

50
0 0
[[ ad after 10 ]]

Љубовта опасна работа..

43
0 0

Како да научите да се сакате себе си?

Сакањето себеси е првиот принцип во животот. Без љубовта кон самите нас, ние не можеме да ги сакаме другите. Иако можеби звучи себично, сепак само преку сакањето себеси можеме да научиме да ги сакаме другите.

30
0 0

Зелено, за одење по облаци

0
0 0

Вистински ако ја сакаш

0
0 0

Љубов во лето

0
0 1