Нашето креативно момче!

0
2145

Не ги бојадисувајте ѕидовите на зградите, додека не спаднат емоциите на дечково 🙂

kreativno-momce

Извор: @GeorgeTinkerbel

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР