Кој рече дека во Битола немало Sex Shop – тезга ?

1439
3 2

Имаш ли ти некоја цел во животот?

ЈАС:

543
0 0

Европскиот пат на Македонија

392
1 1

Блажо на гости кај Перо у Германија (виц)

690
Отишол Блажо на гости кај Перо у Германија и овој му ја покажува куќата, огромна на три спрата... По неколку часа Блажо го стегнало стомак, ама никако да најде WC и во трпезаријата видел голема саксија со фикус. Извршил голема...
[ прочитај повеќе ]
2 0

ШОКАНТНО: Куче зева во зграда

“Шо е бе љуге, шо ви е”

@mindinmotionmkd

901
1 2

Во 90-тите сликите ги дотерувавме без фотошоп

1903
3 0

Man with a point

извор dzagdisha

1966
1 0

Убаво е малце вежбање додека се лади ручекот

246
0 0

Најубавата мустаќлика жена во 13 век

2301
Принцезата Анис имала 145 обожаватели, од кои 19 се самоубиле бидејќи не им била возвратена љубовта...
5 2

Алергиите кога ќе те фатат

212
2 0
[[ ad after 10 ]]

Радомир има 23 години и невин е…

Интересна инспирација за добар хит

239
1 1

Помошник мајстор за подавање клучеви

382
3 0

Вртење преку 2 полни линии изгледа повеќе не се казнува

568
5 0

Скапо дрво, 100 евра кубик

527
2 0

“Сите ми се петки” starter pack

613
0 0