Невозможно е да се биде поглупа мајка од оваа

6858
3 0

Превентивни мерки за полицајците на МВР, за во иднина да нема повеќе бегство на осуденици

1054
1 0

На видеово можно е да си ја видите и вашата пратка од Aliexpress во центарот за сортирање

4021
1 3

НЕ ОСТАВАЈТЕ МАЛИ ДЕЦА САМИ СО ПИТБУЛ…

Може страшни работи да се случат!

2373
4 1

Оглас за продажба на сопствената жена

3348
8 1

Интервју за работа како бејбиситерка

Не треба да го правите ова интервју, вие сте ангажирани …

3954
4 4

НАЈНОВО за киднапирањето на Груевски

1976
3 1

Прав Македонец

2493
1 0

Медиумите ја откриваат рутата за бегство на обвинетиот поранешен премиер на Македонија

1597
5 0

Ексклузивно видео: Бегството на Никола Груевски

21683
9 2
[[ ad after 10 ]]

Пред вработување во влада VS петта година работа во влада

1491
1 0

Кога чекаш да стави кондом…

3868
2 0

Еве што се крие позади 90% од лажните женски профили на социјалните мрежи

1329
0 1

Џандари на систематски преглед

4594
2 1

На времето Груевски кога идеше пешки на работа

9095
22 15