Сосед се паркирал погрешно,а следниот пат ќе размисли

Решение за грешници!!

814
7 0

Идиот на пешачки

147
1 0

Кога не е ни 15-ти во месецот, а веќе си потрошил 5.000 денари во маркет

549
1 0

Управување автомобил со француски клуч

146
0 0

МАКЕДОНИJА вечна да е !!!!!

1075
1 2

Најубаво би било факултетот воопшто да не отвори

811
1 0

Ред се редат мила мамо, ред се редат на Софиска

Е ова е пролет!

извор: A_Golejska 

1274
3 0

Ремзи ќе ви каже во што е тајната (ретро)

478
3 0

Još ti na ruci piše čija si…

397
2 0

Утрински паркур

517
2 0
[[ ad after 10 ]]

Женава наместо чадор си го користи детето

ДА НЕ ТИ СЕ ВЕРУВА

126
1 0

Ај на едно кафе?

1347
3 0

Мачкава се обидува да даде знак за да влезе внатре

273
3 0

ПАПУЧАРИ – ги имало, ги има и ќе ги има…

376
Во речник под поимот ПАПУЧАР стои следново: „Папучар“ м 1. мајстор који прави папучи, 2. ирон. муж кој је покорен на жената, кој е под женската папуча. Да да, папучарството е како болест... Има прва фаза, и втора и  на...
[ прочитај повеќе ]
1 1

Не фрлајте пари за депилација! Купете си папагал!

285
3 0