ТИПОВИ НА СКОПСКИ ФРАЕРИ

957
И кога се свртев наокoлу забележав... Толку луѓе, толку ликови, толку шмекерски фаци, фраери во кошули и кравати, фраери во тренерки на кафе. Фраери со едноличен поглед, со кабриолети, фраери со југовци. Некои без манири, а некои со манири по...
[ прочитај повеќе ]
2 5

Она кога си ѓубре, но сепак подобар од сите други

1882
1 0

Од романтичен гест – Ова!

1374
1 0

Коа ти се свиѓа премногу, ама не знаeш како поинаку да и кажеш

1698
4 0

Шокирана е, бидејќи тестот и покажал дека е трудна?

1759
0 0

Слушањето метал музика е добро за здравјето

1154
1 1

Дефинитивно ова е најискористената и најскапата закачалка за алишта

3373
2 0

На кинеска група туристи им е претставен перформансот: “Ручек који хода”

виа  

2231
0 1

Она кога имаш 35 години, не си вработен и живееш со твоите родители

2893
3 0

Воз во светот VS воз во Македонија

1509
1 1
[[ ad after 10 ]]

Се поклонува дрон

(ФАЛАТ САМО НЕКОЛКУ СИТНИЦИ ОД ДРОНОТ)

2536
2 0

Бил Гејтс, еден ден пред да го открие револуционерниот Windows 95

1817
0 1

Најдобриот лек за стрес

2162
3 0

Она кога се јадеш од внатре

1493
2 0

Ако мислите дека имате лош ден размислете уште еднаш

2368
3 0