Ако си уморен и си имал тежок ден, погледни ја типкава…

3631
5 0

Како да бидете слатки “Step one”

1557
4 0

Замисли си да мора да живееш со ваков цимер

1178
2 1

Успех е да направиш толку грешки

 

2876
3 1

Сенката не е секогаш најверниот пријател на човекот

6162
2 1

Споменикот кој ќе го замени „Воинот на коњ“

И што е најбитно, не задира во туѓ идентитет…

виа @dimanovski

2150
5 0

Жена си го чека мажот да се врати од кафана

4558
3 0

Велосипедска патека за искусни

566
0 1

Грабеж во автобус

244
Влегува маскиран маж во автобус и вика на патниците: -Давајте пари и сите на под!!! -Ама дечко бре, овој е автобус, а не е банка. -Е маму да му ебу, па од куде да знам ја, од надвор на автобус...
[ прочитај повеќе ]
1 0

На сред муабет кога ќе упалиш CAPS LOCK

1155
0 0
[[ ad after 10 ]]

Кога мајка ти нема да ти каже кој е твојот татко

3188
4 0

Ти не си ти, кога си гладен

6882
3 0

Една слика од девојачка вечер

2311
1 0

За првпат кога ќе се пријавиш во КАРАОКЕ ШОУ

1355
3 1

Драчевчанки пред искачање…

4557
3 0