На кој му текнало ова, одма министер за економија да се направи!

 

@ddimkooooo

2329
4 0

Цркнала матичната плоча

747
1 0

Нејмар слета во Бразил…

1693
1 0

… во меѓувреме на аеродром додека чекаш да се качиш во авион

1492
1 0

Вегански сочни ребренца

2346
5 1

7 улоги на скопски фраер

4804
Кога ќе размислам подобро , Скопје има страшно голем потенцијал за снимање филмови, толку многу глумци не сум видела на едно место... А улогите се страшно смешни: 1. Улога на зјапач во диско - Држи пијачка во рака, има едно...
[ прочитај повеќе ]
10 0

Со колку дечковци си била предходно?

1427
1 0

Мајстор за глетовање автомобили

По глетовањето го поминуваш со две раце поликолор и како нов ќе биде автомобилот

549
2 1

Оскар за причање српски:

12498
20 106

Грујо брани докторска (видео)

3307
5 0
[[ ad after 10 ]]

Мапа со плажи за оние што ќе одат во Охрид на одмор

3341
3 0

Голема гужва пред вратата на Европа

1359
5 0

Доктор на векот!

 via @nikola_iris

10893
9 1

Ова можевме да бидеме ние, но ти сакаше да бидеш на диета

1234
3 0

Твое лево, прати ја женскава…само не се врти одма

@Vajldy 

1816
1 0