Новогодишни дрвца

1398
3 0

Зима, очекување и реалност

1170
3 1

Молба до вегетаријанците да предложат салата за со ова

2992
8 4

Една од причините зошто ЕУ го укинува гирото?!

Грците со неверување ја примија веста дека постои можност Европската унија поради безбедност да забрани ќебапи и гиро … Да се нашалиме на нивна сметка 😉

10953
3 5

За оние што ги викаат другарките да им прават друштво во тоалет

2407
2 1

Жена кога ќе отиде некаде на викенд

5161
5 0

За сите оние со заеднички профил на фејсбук

3762
2 1

Лошите ефекти на канабисот

Занимливо е каков вкус има пица потопена во чаша млеко

5852
1 2

Вистинскиот маж…

7644
3 2

Најдобрите терапевти

1090
3 1
[[ ad after 10 ]]

Верен маж

Последна опомена!

5261
3 4

Зошто не ми купил мобилен за поклон?

1812
2 0

Она кога пробуваш да научиш еден ден пред полагање

1811
0 0

Чај со 3 лажици шеќер

2732
1 0

Легнат полицаец и полицајка

4124
2 0