ВИЦ

ВИЦ

Дневна доза кратки вицови #53

Оди млад човек во матично: – Можe да закажам венчавка за во вторник? – Можe бе дечко, ама сите бараат во сабота или недела, ти зошто...

Дневна доза кратки вицови #52

Што е заедничко помеѓу удавен човек, изгорен леб и трудна жена? -Доцна изваден!! ----------Трпана отишла на гинеколог. - Докторе аман помагај, сите викаат дека ми била многу...

Дневна доза кратки вицови #51

- Леле Грозде мори да видиш, првпат денеска син ми сам стана, сам се облече и побара за јадење! - 35 годишниот или постариот? ----------- Добро де,...

Дневна доза кратки вицови #50

Влегува плавуша во аптека и прашува: - Дали имате екстра-големи кондоми? - Да, имаме. Сакате ли да купите? - Не, благодарам. Ќе ви пречи ли ако седам...

10 вицови за плавуши

- Зошто плавушата нема мраз во фрижидер? Не го знае рецептот. ----------- Како да потопиш подморница полна со плавуши? Чукни им на врата... ----------- Зошто плавушите...