Пикај ти најлони, па мести го, тегни го…

5404
6 3

Не е убаво да се претерува со алкохол на свадба

1805
6 0

Женава ги истерува злите токсични демони од алкохолот

1493
1 0

Модерна опрема за чистење снег по руралните средини

77
0 0

Пијан тип сака со автомобил да се качи во авион

1319
3 2

Сергеј на стари години…

7957
6 1

Конечно видео од целосната опрема на Битола за справување со снегот

2298
7 1

Здосадува секој ден да ја чистиш колата од снег

1912
2 0

Македонија пат сеуште немаат ваков модерен ваљак за асфалт

164
1 0

Македонија пат го активира специјалниот тим за чистење снег

Дежурните екипи на ЈП МАКЕДОНИЈА ПАТ се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни

5565
4 1
[[ ad after 10 ]]

СКОПСКИТЕ ГЛУМИЦИ

4090
Па добро на ваше огрномно задоволство и барање им дојде редот и на девојките... Тамтараммм мажи радувајте се не сте само вие глумци... Еее какви има.. змии братче змии... Прочитав еден интересен податок дека владата на РМ планира да создаде...
[ прочитај повеќе ]
5 1

Нова Година без песнава и руска салата не е тоа тоа

3532
2 6

Најголемите нервози на мажите секој викенд

661
2 0

Home Alone (1990) – “Сам дома” : 28 години покасно (видео)

4703
19 10

ЈУГО, автомобилот што може да поднесе шала на негова сметка

2089
Автомобилот кој сигурно е еден од главните обележја на СФРЈ, но и 80-те години е составен на 2 октомври 1978 година, а во производство е пуштен истиот датум, две години подоцна. Овој автомобил се појавува и во бројни филмови и...
[ прочитај повеќе ]
7 0