SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Peugeot Active Drive! Активирај го лавот во себе и одбери модел од тековната акција од 3 модели!

Со новата Peugeot Active Drive кампања, нашите пријатели од Еуроимпекс ги нудат Peugeot 208, 308 како и 2008 по специјални цени!

Peugeot 208, 308 и 2008 со Active ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација.

Peugeot 208 уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на свежи бои на екстериерот и најсовремена иновативна технологија, потполно се издвојува од останатите во сегментот.
Peugeot 308 креиран по најновите стандарди каде ентериерот на возилото, PEUGEOT i-Cockpit, е одлика на гамата. PEUGEOT i-Cockpit се фокусира на возењето кое ве става во целосна контрола, овозможувајќи поголемо држење на патот.
Во компактниот SUV сегмент, PEUGEOT 2008 се издвојува од толпата со неговиот примамлив самодоверлив дизајн, неговата вистинска моќност и карактер кој го прави робустен и софистициран.

За повеќе информации обратете се во продажно-сервисната мрежа на Peugeot или на официјалната веб страница, и закажете тест возење.

140
1 0

Слични: