SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

PEUGEOT ПОВТОРНО СО АКЦИЈА ЗА СИСТЕМ ЗА СОПИРАЊЕ – 15% НА ДИСКОВИ И ПЛОЧКИ!

Доколку се спроведуваат редовни проверки и навремена замена на деловите кои се вклучени во системот за сопирање вашите патувања со своето возило ќе бидат уште поопуштени и безгрижни – советуваат од Peugeot.

 

Индикатори кои Ви покажуваат дека е време за замена се:

  • Шкрипење од делот на сопирачките
  • Тресење
  • Подолготрајно запирање
  • И кај поновите возила свети индикатор за плочки

 

Со желба да им излезе во пресрет на своите лојални клиенти, компанијата објавува промотивна цена на сите делови вклучени во системот за сопирање како и на работната рака.

 

Акцијата е во важност за промотивниот период во рамките на целата овластена мрежа на Peugeot во Македонија и истата е со времетраење до 6.03.2019 година.

 

Еуроимпекс, генерален увозник за Peugeot во Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија им стои на располагање на своите клиенти за сите консултации и совети како и поправки на своите возила.

 

18
2 0

Слични: