SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

PEUGEOT со промотивна акција за „системот за сопирање “

Еден од најважните елементи за правилно и безбедно функционирање на вашиот автомобил е секако системот за сопирање. Редовната проверка и замената на деловите кои се вклучени во системот за сопирање ќе ви помогне за уште поголемо уживање во патувањето и помирни и безбедни денови поминати со вашето возило.
Компанијата Еуроимпекс, повторно спороведува сервисна кампања во траење од 10.06.2018 до 10.07.2018 со промотивна цена и попуст од 15% на сите делови вклучени во системот за сопирање како и на работната рака. Искористете ја можноста да го проверите вашето возило пред големите патувања во летниот период бидејќи системот на сопирање е клучен за вашата безбедност, затоа погрижете се за негово правилно функционирање. Акцијата е во важност за промотивниот период во рамките на целата овластена
мрежа на Peugeot во Македонија.

408
1 0

Слични: