SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Peugeot Ready to go!

Во очекување на новата година, Peugeot има предновогодишни понуди за сите клиенти.

За нови почетоци, нови емоции и нови авантури…добредојдени се во салоните на Еуроимпекс сите љубители на Брендот.

 

Клиентите можат да изберат помеѓу Peugeot 208, 308, 301, 2008 како и Peugeot Partner Tepee по неодоливи цени!

Сè што треба да направат е да се обратат во еден од двата продажни салони на Еуроимпекс Генералиот увозник на Peugeot или кај овластената дилерска мрежа во Скопје, Тетово, Штип и Гевгелија, каде ќе бидат целосно запознаени со понудите – моделите, техничките карактеристики, моторите, цените како и богатата опрема со која располагаат моделите на Peugeot.

За време на оваа предновогодишна понуда на клиентите им е овозможено и бесплатно тест возење на Peugeot моделите, кое можат уште веднаш да го закажат на веб страната на Peugeot или на следниов линк:http://www.peugeot.com.mk/vozila/test-vozenje

Еуроимпекс, Генерален увозник на Peugeot за Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија, повикува на брза реакција од страна на сите заинтересирани, бидејќи при оваа понуда, количините се ограничени.

13
3 0

Слични: