SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

PEUGEOT СО SUV ГАМАТА ВЕ ОЧЕКУВА ВО CITY MALL

Доколку сакате да се запознаете со моќните SUV 2008, 3008 и 5008, Peugeot ве очекува во холот на City Mall пред познатото кафуле Play Café.

SUV гамата на Peugeot се одликува со својата елегантна но истовремено и моќна и робустна силуета со моќен преден дел, мачкаст изглед, флуидни и динамични линии, дополнително нагласени со хромирани детали и целосно уникатен и единствен дизајн со LED светлата на задниот дел во форма на 3 лавовски канџи.
Ве повикуваме да го проширите границите на истражувањето, со највисока технологија. Влезете во сосема нова димензија и откријте го новиот 100% дигитален универзум.
Почнувајќи од 12.04.2018 па во наредните 7 дена ќе имате можност вистински да ги доживеете овие моќни и робустни SUV силуети со својот уникатен внатрешен и надворешен дизајн.
Секој заинтересиран ќе има можност да добие соодветна понуда по моментална акциска цена која вклучува и 5 години гаранција како и 5 години бесплатно одржување.

Возачите никогаш порано не искусиле ваква просторна авантура.

314
1 0

Слични: