Вака се полнат чоколадните кроасани

8157
6 4

Батали учење, биди си убава секретарка

извор: @J0vankaOrleanka

7318
5 3

Желбата на просечен шофер, кога проаѓа на улицата кај Градска Болница

3300
5 3

Секојпат кога ќе запознаеш нов лик

1052
3 0

Неуспешен обид за грабеж пред банкомат

3425
2 0

Она кога ќе испиеш еден антидепресив пред да се вклучиш во градскиот метеж

1686
1 0

Instagram vs Reality

2424
2 0

Реакцијата на Груевски кога дозна дека му ја скинаа платата…

7855
8 0

Кога ќе ја погледнеш јануарската сметка за струја

7731
12 4

Во студентски прашања кога ти ги бараат сите документи

86
2 0
[[ ad after 10 ]]

Македонија пат – изненадени. Пак!

via Seir
1201
4 0

Надвор во моментов

1779
4 2

Постојат два типа на родители…

1282
3 0

Превентивни мерки за полицајците на МВР, за во иднина да нема повеќе бегство на осуденици

1083
2 0

Кога чекаш да стави кондом…

3868
2 0