(НАЈЕКСЛУЗИВНО): Вистината за вакцините конечно на виделина

1786
5 0

Отварање шампањ од 2.000$ со меч

2584
4 1

Честитки, нека е живо и здраво…

2932
4 0

Забрана кога имаш за управување автомобил

113
1 0

Транс-фолк песнава наскоро ќе биде хит во сите балкански клубови

9299
17 35

Конечно видео од целосната опрема на Битола за справување со снегот

2292
7 1

Здосадува секој ден да ја чистиш колата од снег

1911
2 0

Македонија пат сеуште немаат ваков модерен ваљак за асфалт

164
1 0

Македонија пат го активира специјалниот тим за чистење снег

Дежурните екипи на ЈП МАКЕДОНИЈА ПАТ се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни

5565
4 1

Проблем што денешните деца никогаш нема да го разберат

1561
1 0
[[ ad after 10 ]]

Кога нема да се врати ни за Божиќ

5280
6 1

Чистење на снегот по руралните места во Македонија

Извор: Max Marinkovic

1329
3 0

Еуро 4 по македонски стандарди

743
1 0

После 2050-та година во Македонија вака ќе се чисти снегот од патиштата

1764
9 1

Нова Година без песнава и руска салата не е тоа тоа

3532
2 6