Кога ќе идеш првпат у Холандија и пробуваш меџик машрум

9747
2 0

Жена кога чува тајна повеќе од три дена

3060
1 1

Скопје, 2019 година. Модерното чудо на технологијата наречено лифт уште ги буни граѓаните.

4083
2 1

Изум на годината

2799
2 0

Што телефон е дали може некој да го препознае?

8420
2 1

Коа ќе купиш маска за ајфонот со дупка, за да се глеа јаболкото

2164
3 0

Пристојно капаче за во гужва

868
2 0

Сите ние вчера, додека имаше проблем со Фејсбук и Инстаграм

3627
4 1

Македонски експерт

4164
2 0

Скриена полициска радарска контрола

3326
1 1
[[ ad after 10 ]]

Некој кога ќе ти рече “Што гледаш толку убаво во алкохолот”

1570
2 0

Како се дава на спонзоруша 101 ружа

2821
2 0

Дубаи у сред Бутел

6489
7 1

“Комшијата знае се да работи и понуди 200 евра поевтина цена од мајсторот”

3863
5 0

Биди џентлмен за 8-ми Март, купи му цвеќе и отстапи му термин за депилација…

2595
2 0