Трепките ги испрала за викендов во диско да ги носи

2335
1 0

Швалерски гепек

6937
4 2

После месец дена диета: Пред и потоа

6384
2 0

Кога ќе те викнат на тројка и не знаеш што да правиш

4546
3 0

После 5.000 години, археолозите во ваква положба ќе не најдат…

1649
2 0

Најважно во животот е да имате доверба во вашата жена…

4761
6 0

Потрошил 2 часа за полирање, ама затоа сега свети колата…

6305
2 0

Знам дека е февруари, но не може да влезеш, татко ми е внатре…

2594
2 0

7 ракии shots later…

2206
2 0

Пред и после избори

962
4 0
[[ ad after 10 ]]

Кога ќе и дувнеш во уста,наместо да ја бакнеш

6091
5 1

За оние што секогаш одат со другарка во тоалет…

1184
3 0

Кога ќе положиш со врски за возачка дозвола…

7143
3 0

Кога го блокираш додека ти пишува порака…

3700
5 0

Кога другарките ќе ти кажат не ти требаат пари уживај имаме ние…

8991
3 1