SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Македонија пат го активира специјалниот тим за чистење снег

Дежурните екипи на ЈП МАКЕДОНИЈА ПАТ се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни

5317
3 1

Слични: