SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Град Скопје со решение за хаосот со паркирањето!!!

КОНЕЧНО! MS Paint  ќе заврши работа

извор:  @Nikola_Dimcev 

940
5 0

Слични: