SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Мeanwhile јужниот сосед непотребно се труди да докаже дека местото му е на Балканот

Фалангата на Александар маршира низ Атина 😀

 

dimanovski

6283
2 7

Слични: