SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Пловдив е избран за град на културата во ЕУ за следната година… е сега логото е дискутабилно кој како ќе го разбере така

 

На сладолед не ви личи?

извор Jovan Gugusevski Bomba 

506
3 0

Слични: