Омиленото пенкало кога ќе ти падне на сред емисија (видео)

3907
4 1

Kanye West е облечен ко водоводџија

2017
2 0

Кога те испраќаа твоите на екскурзија у 6-то одделение

3662
7 0

Скопје, какво што треба да биде. 💚 Барем еден ден месечно…

3400
6 0

10 причини зошто Папата не иде на посета во Битола !?

5136
1.Никој од битолчаните нема да оди да го гледа, сите на кафе ќе бидат. 2.Папамобилот не можи да вози на Широк Сокак, ќе шлајфова на црните плочки. 3.Битолчани такви кабадаи со количиња пред двајсе години гледаја на Широк Сокак. 4.Многу...
[ прочитај повеќе ]
5 0

Секојпат кога ќе запознаеш нов лик

1052
3 0

Нов тренд за кујни: Жена да не заборави дека е мажена

5224
3 1

Што е подобро, на свадба да се пука со пиштоли или ова?? (видео)

4513
3 0

Какво порно сакаат жените?

3121
1 0

Србите дизајнирале АЦА ЛУКАС робот (видео)

1414
2 1
[[ ad after 10 ]]

Генерална проба за 1 Мај

3897
5 0

Летово ако сакате повеќе да бидете забележани на плажа, ова е вистинскиот избор за вас…

2958
1 0

Првпат во животот кога ќе видиш ескалатор

2291
2 1

Опаѓање на косата во една слика…

3013
1 0

Европски шампиони во дисциплината „син на мајка“ до 35 години!

4533
извор Seir
2 2