Одлична акција за да се покаже каков народ сме

2611
2 0

Трепките ги испрала за викендов во диско да ги носи

6116
1 0

Хамбургер на времето и ДЕНЕС

6266
Хамбургер на времето:- Лебче- Плескавица од сомнително потекло- Зелка неизмиена- Помфрит- Кечап или мајонез од туба од 5 литриПакован во бела хартија на која пиши hamburger, hot dog, toast.- Цена: 40-60 денариЧепкалка - опционално, ако добиеш пластично вилувче топ Хамбургер...
[ прочитај повеќе ]
4 2

Кога ќе идеш првпат у Холандија и пробуваш меџик машрум

10671
2 0

Жена кога чува тајна повеќе од три дена

3568
2 2

Скопје, 2019 година. Модерното чудо на технологијата наречено лифт уште ги буни граѓаните.

4598
3 1

Швалерски гепек

8070
4 2

После месец дена диета: Пред и потоа

6802
2 0

Изум на годината

3161
2 1

Чистењето по дома кога сакаш да си го направиш позабавно

1355
1 1
[[ ad after 10 ]]

Што телефон е дали може некој да го препознае?

8861
2 1

Mac now supports Windows

655
2 0

Позитив на денот

1217
2 0

Коа ќе купиш маска за ајфонот со дупка, за да се глеа јаболкото

2246
3 0

Пристојно капаче за во гужва

1029
2 0