5G на интернет

4293
1 0

” Fifty shades of grey ” (Balkan edition)

1756
6 0

Конечно: Вистината за вакцините

2112
3 0

Денешниве молци многу се безобразни

3938
4 0

Оние пријатели на Facebook што ти се на Block List

1799
2 0

Паркинг пред фризерски салон

1752
3 2

Најчесто користениот софтвер во администрација

1618
1 1

Македонија има два типа доктори:

4956
10 0

Се сеќавате ли кога бевме деца

880
- Од WC викавме “ Мамо , Готов сум ” ;- Ѕвоневме на вратата на комшијата и бегавме ;- Гo истуравме цело tic-tac пакетче во уста и од него пиевме вода ;- Мразевме кога на роденден ќе ни подареа облека...
[ прочитај повеќе ]
2 0

“ТАТО САКАМ ТРАМБОЛИНА ЗА BAKA ДА СКОКАМ” (видео)

2137
4 1
[[ ad after 10 ]]

Предлог идеја за реконструкција на Нотр Дам

2382
3 0

Кој рече дека совршен криминал не постои???

3345
3 2

После јака журка кога си одиш дома (видео)

2634
3 7

Типови на патници што НИКОГАШ не би посакале да седнат до вас во авион…

2126
2 0

“Кога ќе појдеш со жена на шопинг”

2188
5 0