Сенката не е секогаш најверниот пријател на човекот

6162
2 1

Споменикот кој ќе го замени „Воинот на коњ“

И што е најбитно, не задира во туѓ идентитет…

виа @dimanovski

2150
5 0

Жена си го чека мажот да се врати од кафана

4558
3 0

Велосипедска патека за искусни

566
0 1

Грабеж во автобус

244
Влегува маскиран маж во автобус и вика на патниците: -Давајте пари и сите на под!!! -Ама дечко бре, овој е автобус, а не е банка. -Е маму да му ебу, па од куде да знам ја, од надвор на автобус...
[ прочитај повеќе ]
1 0

На сред муабет кога ќе упалиш CAPS LOCK

1155
0 0

Кога мајка ти нема да ти каже кој е твојот татко

3188
4 0

Ти не си ти, кога си гладен

6882
3 0

Една слика од девојачка вечер

2311
1 0

За првпат кога ќе се пријавиш во КАРАОКЕ ШОУ

1355
3 1
[[ ad after 10 ]]

Драчевчанки пред искачање…

4557
3 0

Peugeot со 3 светски премиери на Интернационалниот саем во Париз!

298
Денес 4.10.2018 на официјалното отворање на Интернационалниот саем за автомобили во Париз PEUGEOT се претстави со три светски премиери! Заедно со новиот PEUGEOT 508 SW, на сечие задоволство е претставен и целосно електричниот, автономниот концепт PEUGEOT e-LEGEND! PEUGEOT исто така...
[ прочитај повеќе ]
0 0

Предлог идеја за повеќе бакшиш

1235
1 0

Саудиска телевизија мораше да ја замагли косата на Ангела Меркел, за да се избегне сексуална возбуда во јавноста

3461
1 0

Вака изгледа и мојата куќа,кога се враќам од кафана

723
1 0