SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Грабеж во автобус

Влегува маскиран маж во автобус и вика на патниците:
-Давајте пари и сите на под!!!
-Ама дечко бре, овој е автобус, а не е банка.
-Е маму да му ебу, па од куде да знам ја, од надвор

на автобус пишује СТОПАНСКА БАНКА СКОПЈЕ!

244
1 1

Слични: