SWIPE ЗА ДА СМЕНИШ ПОСТ

Кој се смее на глупите вицови на шефот?

Шефот има кажува на вработените глуп виц.
Сите се газат од смеење, само еден од вработените си молчи.
– Ти зошто не се смееш?!
– Јас ќе напуштам…

416
2 0

Слични: